یک میلیون دلار به کارگاه‌های رزمندگان متعهد می‌شود و به کهنه‌کاران کمک می‌کند حرفه‌های تولیدی را دنبال کنند.

تری تول 1 میلیون دلار به کارگاه های رزمندگان، ارائه تجهیزات و آموزش برای کمک به کهنه سربازان کمک می کند تا حرفه های تولیدی پیشرفته را با موفقیت دنبال کنند.
رانچو کوردووا – هر ساله، بسیاری از بیش از 200000 نفری که ارتش ایالات متحده را ترک می‌کنند، برای یافتن شغل‌های معنادار و با دستمزد در نیروی کار غیرنظامی تلاش می‌کنند. کهنه سربازان که اغلب به دلیل دشواری تبدیل مهارت های به دست آمده در جنگ ها به مشاغل بخش خصوصی با مشکل مواجه می شوند، 37 درصد بیشتر از افراد غیر کهنه کار احتمال کم کاری را دارند. Tri Tool به Workshops for Warriors® کمک می کند تا آن را تغییر دهد.

Workshops for Warriors که توسط Hernán Luis y Prado در سال 2008 تأسیس شد، یک سازمان غیرانتفاعی متعلق به کهنه‌سربازان است که به کهنه‌کاران و اعضای خدمات در حال انتقال آموزش‌های ساخت پیشرفته و گواهینامه ملی به رسمیت شناخته‌شده برای مشاغل در جوشکاری، ماشین‌کاری و ساخت را بدون هیچ‌گونه خارج‌سازی ارائه می‌دهد. هزینه های جیبی برای دانش آموزان

آنچه که به عنوان یک کارگاه در گاراژ Luis y Prado آغاز شد، Workshops for Warriors تنها مدرسه معتبر در کشور است که آموزش، گواهینامه، و قرار دادن کهنه سربازان، رزمندگان مجروح، و انتقال اعضای خدمات به حرفه های تولیدی پیشرفته را ارائه می دهد. از زمان آغاز به کار، Workshops for Warriors 966 دانش آموز را فارغ التحصیل کرده است که بیش از 9900 گواهینامه معتبر ملی را کسب کرده اند.

حمایت از ماموریت
به عنوان بخشی از تعهد مداوم ما به جامعه و صنعت ما، تری تول 1 میلیون دلار را به کارگاه های رزمندگان متعهد کرده است. از طریق این مشارکت، Tri Tool 750,000 دلار تجهیزات اهدا می کند، 10 بورس تحصیلی را طی پنج سال آینده ارائه می دهد، و برنامه ماشینکاری لوله و لوله را ارائه می دهد که در آن دانش آموزان می توانند آموزش های پیشرفته و گواهی در مورد فرآیندها و تجهیزات Tri Tool دریافت کنند.

“حمایت Tri Tool از Workshops for Warriors نشان دهنده تعهد قابل توجه و مثال زدنی آنها به کهنه سربازان کشورمان و آینده تولید آمریکایی است.”معلم شو

هرنان لوئیس و پرادو
مدیر عامل و بنیانگذار، کارگاه آموزشی برای رزمندگان
برنامه جوشکاری پیشرفته و مقدمه‌ای بر ساخت Tri Tool مجموعه مهارت‌های تخصصی ماشین‌کاری و جوشکاری لوله و لوله را از ماشین‌کاران با تجربه میدانی به دانش‌آموزان آموزش می‌دهد. به عنوان بخشی از این دوره، دانش‌آموزان روش‌های پیشرفته‌ای را با روش‌های ساخت دقیق لوله، جدا کردن، روکش‌کردن و سایر روش‌های ساخت دقیق می‌آموزند. از طریق این مشارکت، Tri Tool سخت افزار و ابزار آموزشی را برای پنج ایستگاه برنامه درسی اهدا کرده است.

جورج جی می‌گوید: «در Tri Tool، حمایت از سازمان‌های هم‌فکر و پیشگام مانند کارگاه‌های آموزشی برای رزمندگان، ذاتی فرهنگ ماست که با هم بنیان‌گذار ما، دکتر جورج جی. ورنیت در نیروی دریایی و نیروی هوایی ایالات متحده آغاز شد.» Wernette III، رئیس Tri Tool. ما بسیار مفتخریم که در یکی از بزرگترین سازمان‌های غیرانتفاعی با تفکر کهنه‌کار در جهان مشارکت می‌کنیم. از طریق برنامه مشارکت خود، ما با هم جهان را به مکانی امن‌تر تبدیل می‌کنیم.