با راه حل خدمات میدانی ، پیشنهاد محصول کلید در دست برای شورون را برآورده می کند.

Shawcor با راه حل CNC Deep Counterboring خدمات میدانی Tri Tool، پیشنهاد محصول کلید در دست برای شورون را برآورده می کند.
شاوکور یک شرکت پیشرو در زمینه انرژی و فناوری زیرساخت، متخصص در طراحی، ساخت و نگهداری زیرساخت‌های خط لوله برای بخش‌های دریایی، خشکی و بخش‌های کاربردی نفت و گاز، آب، سوخت، حمل و نقل و کاربردهای صنعتی است. Shawcor از کارخانه خود در Channelview، تگزاس، به توسعه آب های عمیق در خلیج مکزیک خدمات می دهد و راه حل های پوشش خط لوله و خدمات مشترک میدانی را برای تاسیسات فوق عمیق ارائه می دهد.

کارخانه شاوکور در هیوستون قراردادی توسط شورون برای ارائه پوشش و ماشینکاری لوله های دریایی منعقد شد. پیش از این، برای پروژه های مشابه، Shawcor از راه حل های استاندارد صنعتی استفاده می کرد. اما در ساخت و ساز و تعمیر و نگهداری فراساحلی، جایی که ایمنی و کیفیت در درجه اول اهمیت قرار دارد، Tri Tool راه حل پیشرفته تکنولوژی متقابل خود را ارائه کرد.

Shawcor با اطمینان زیاد به عملکرد ماشین‌کاری و قابلیت‌های خدمات میدانی Tri Tool با Tri Tool تماس گرفت تا یک راه‌حل متقابل کنترل عددی کامپیوتری (CNC) ارائه دهد که می‌تواند فرآیندهای ماشین‌کاری را برای بهبود دقت ماشین‌کاری، افزایش سرعت تولید، افزایش ایمنی و کاهش هزینه‌ها به طور خودکار انجام دهد. و از تحویل به موقع اطمینان حاصل کنید.

راه حل نهایی متقابل
با همکاری نزدیک با Shawcor، Tri Tool Field Services یک بازدید از سایت برای ارزیابی دامنه پروژه و تعیین بهترین رویکرد برای مقابله با چالش منحصر به فرد counterboring انجام داد. لوله‌های مورد استفاده در این پروژه دارای پروفیل متخلخل حساس به خستگی بودند که روش‌های استاندارد سوراخ‌کاری دستی را منسوخ می‌کرد. بنابراین، سیستم CNC High-Speed ​​Deep Counterbore Tri Tool برای این کار انتخاب شد.

ماشین‌های متحرک با سرعت بالا و قابل حمل Tri Tool از طریق قابلیت ماشینکاری CNC هفت محوره، دقت بی‌سابقه و پرداخت‌های برتر را ارائه می‌کنند. سیستم کنترل شده توسط کامپیوتر امکان نظارت بر برش را در زمان واقعی فراهم می‌کند و دارای هم‌ترازی انتهای لوله با کمک لیزر در انتظار ثبت اختراع برای زمان‌های چرخه لوله به لوله سریع است. این سیستم که توسط تیم خدمات صحرایی معتبر و با تجربه ما اداره می شود، 100٪ لوله مکانیزه را برای حداکثر ایمنی از طریق سیستم ارائه می دهد و می تواند به طور متوسط ​​حدود 80 انتهای در هر شیفت را ماشین کاری کند.معلم شو

چگونه کار می کند

به‌طور سفارشی که توسط تیم مهندسی Tri Tool ساخته شده است، سیستم متحرک عمیق قابل حمل و سرعت بالا دارای ویژگی‌های قابل ثبت است که تضمین می‌کند این سرویس پایدارترین، کارآمدترین و دقیق‌ترین نتایج را ایجاد می‌کند.

• این سیستم به طور دائم در یک کانتینر حمل و نقل 20 فوتی برای حمل آسان به سایت های پروژه در سراسر جهان مستقر است.