رهبر صنعت خط تولید را از خریداری می کند

رهبر صنعت JVIC خط تولید AdaptARC® را از Tri Tool خریداری می کند

ما مشتاقیم اعلام کنیم که شرکت های صنعتی JV (JVIC) از گروه Zachary خط تولید AdaptARC Tri Tool را خریداری کرده است.

یک مشتری قدیمی Tri Tool و رهبر صنعت شناخته شده، JVIC راه حل های کلید در دستی را برای چرخش، تعمیر و نگهداری، تعمیر و الزامات مربوط به تاسیسات در بخش های پالایش، پتروشیمی و تولید برق ارائه می دهد. JVIC تجهیزات جوشکاری مداری مکانیزه AdaptARC را برای سرعت بخشیدن به ماموریت خود برای انجام ارتقاء و تعمیر و نگهداری حیاتی برای مقابله با چالش های منحصر به فرد مشتریان خود به کار خواهد گرفت.معلم شو

سیستم های جوش مکانیزه AdaptARC

همه کاره ترین و با کارایی بالاترین تجهیزات جوشکاری موجود، سیستم جوش AdaptARC از کنترل کننده جوش ORBITMASTER با آویز کنترل از راه دور، منبع تغذیه تجاری منطبق، سر جوش DualARC با چرخش مجدد مایع خنک کننده و مسیرهای راهنما تشکیل شده است. مزیت فناوری AdaptARC از نظر بهره‌وری و کیفیت پروژه، جوش‌های قابل تکرار و تایید شده در نیروگاه‌های هسته‌ای، سکوهای نفتی فراساحلی و تأسیسات ساخت نیمه‌رسانا هر روز به وضوح ثابت می‌شود.

متخصصین جوشکاری مداری
برای سال‌ها، JVIC از تجهیزات جوشکاری مداری مکانیزه AdaptARC در سایت‌های پروژه در سراسر ایالات متحده استفاده کرده است. متخصصان این فناوری، JVIC دارای صلاحیت منحصر به فرد برای ارائه پشتیبانی فروش و خدمات برای خط تولید AdaptARC است. ما مطمئن هستیم که JVIC به مشتریان جدید و فعلی توجه، کمک و ارزشی را که شایسته آنهاست ارائه خواهد کرد.

این چگونه بر مشتریان تأثیر می گذارد؟
مشتریان فعلی Tri Tool که تجهیزات جوش AdaptARC را خریداری یا اجاره کرده اند، باید مستقیماً برای تمام سؤالات مربوط به خط تولید با JVIC تماس بگیرند. با حرکت رو به جلو، تمام خریدهای محصول جدید، اجاره، و درخواست های خدمات و پشتیبانی صرفاً توسط JVIC رسیدگی می شود.

“ما از دسترسی JVIC و توانایی آنها برای رشد بیشتر خط تولید AdaptARC هیجان زده هستیم. تمرکز باورنکردنی JVIC بر نوآوری، همراه با شهرت برجسته آنها در صنعت و تناسب با خط تولید AdaptARC آنها را به توزیع کننده و ارائه دهنده خدمات عالی تبدیل می کند. “