استخدام اولین زن کهنه سرباز خود را از برنامه اعلام می کند.

رانچو کوردووا، کالیفرنیا – Tri Tool Technologies از استخدام اولین زن فارغ التحصیل ما در زمینه “جوشکاری پیشرفته و مقدمه ای بر ساخت”، برنامه ای که توسط Tri Tool از طریق کارگاه های آموزشی برای رزمندگان حمایت می شود، خانم Jamielynn Bray، که به تیم ملحق خواهد شد، خرسند است. یک ماشینکار CNC

بری یک سرباز کهنه سرباز نیروی دریایی است که سپاسگزار است که Workshops for Warriors برای او یک انتقال بی‌وقفه از حرفه نظامی به مسیر شغلی ماشین‌کاری در Tri Tool فراهم کرد. بری گفت: «به لطف WFW، من توانستم تجربه کسب کنم و مدارکم را سریعتر از آنچه باید مدرک CNC دریافت کنم، دریافت کنم. “من مشتاقانه منتظر کار با Tri Tool هستم و نمی توانم منتظر باشم تا ببینم چه چیزی در راه است.”معلم شو

(LtoR): بردلی رالمن (فارغ التحصیل، شماره 1 در کلاس: برنامه جوشکاری WFW)، زکری فیلدینگ (فارغ التحصیل، با افتخارات: برنامه جوشکاری WFW)، کایلا فیلدینگ، الکس موهس، کرو اگنیو (فارغ التحصیلان WFW، ماشینکار فعلی CNC برای ابزار Tri Tool) الکس موهس

Workshops for Warriors که توسط Hernán Luis y Prado در سال 2008 تأسیس شد، یک سازمان غیرانتفاعی متعلق به کهنه‌سربازان است که به کهنه‌کاران و اعضای خدمات در حال انتقال آموزش‌های ساخت پیشرفته و گواهینامه ملی به رسمیت شناخته‌شده برای مشاغل در جوشکاری، ماشین‌کاری و ساخت را بدون هیچ‌گونه خارج‌سازی ارائه می‌دهد. هزینه های جیبی برای دانش آموزان

آنچه که به عنوان یک کارگاه در گاراژ Luis y Prado آغاز شد، Workshops for Warriors تنها مدرسه معتبر در کشور است که آموزش، گواهینامه، و قرار دادن کهنه سربازان، رزمندگان مجروح، و انتقال اعضای خدمات به حرفه های تولیدی پیشرفته را ارائه می دهد. از زمان آغاز به کار، Workshops for Warriors بیش از 1000 دانش آموز را فارغ التحصیل کرده است که نزدیک به 11000 گواهینامه معتبر ملی را کسب کرده اند.

مندی هیگلی، رئیس بخش مردم و فرهنگ در Tri Tool، می‌گوید: «خوشحالیم که خانم بری را به تیم خود بیاوریم و به دیگر فارغ‌التحصیلان قبلی که افتخار استخدام آنها را از طریق Workshops for Warriors داشته‌ایم، بپیوندیم.